Kodin valaistusvaihtoehdot – Tee kodistasi kirkas ja elegantti

Käyttämällä kodissasi erilaisia valaistustyylejä voit saada aikaan valtavan eron minkä tahansa huoneen tunnelmassa ja toiminnallisuudessa. Useimmat ihmiset hämmästyvät, kuinka suuren eron vain pari valaisinta voi tehdä. Olet sitten rakentamassa unelmiesi kotia tai muuttanut vanhainkotiin, on sinulla runsaasti vaihtoehtoja haluamasi valaistuksen valinnassa. Käytä valintaan aikaa ja kiertele rauhassa paikallisia kauppoja, jotta saat käsityksen, mitä on tarjolla. Kun olet valinnut muutamia valaisimia, soita sähkömies asentamaan ne puolestasi. Saat aikaan ällistyttävän muutoksen.

Kodin valaistusvalintasi riippuvat paljon kotisi yleisilmeestä ja tyylistä. Esimerkiksi jos kotisi on erittäin moderni selkeine linjoineen, tulisi myös valaistusvalintasi seurata samaa tyyliä. Himmentimet ja ylöspäin suuntautuvat valaisimet sopivat hyvin moderniin kotiin, sillä ne tuovat esiin hillittyä modernia tyyliä. Minkä tahansa tyyppiset valaisimet valitsetkin, tulisi niiden tukea yleistä tyyliä.

Keskustele sähkömiehen tai sisustussuunnittelijan kanssa, mikäli et ole varma, millaiset valaisimet olisivat parhaat kotisi huoneisiin. Tyypillisesti sinulla on seuraavia vaihtoehtoja:

Epäsuora valaistus

Epäsuoria valaistusvaihtoehtoja on useita, ja se onkin eräs suosituimmista valaistusvalinnoista erityylisille sisustuksille. Epäsuora valaistus toimii, koska se voi täyttää huoneen valolla, joka ei suuntaudu huoneessa oleviin ihmisiin. Saadaksesi eniten irti epäsuorasta valaistuksesta, kannattaa tyypillisesti valita ylöspäin valaisevat valaisimet. Voit myös valita lamput, jotka valaisevat epäsuorasti.

Epäsuora valaistus on suosittu myös pelihuoneessa, jossa teema on usein urheilullinen. Urheiluhenkiset epäsuorat valaisimet lisäävät pelihuoneeseesi kilpailuhenkeä ja tekevät siitä viihdyttävämmän ja elävämmän tilan pelata ja nauttia lempipeleistäsi.Videoilien pelaaminen pelihuoneessasi? tässä on muutamia Video Slots bonuskoodi 2018

Fluoresoiva valaistus

Fluoresoivaa valaistusta käytetään useimmin teollisemmissa tiloissa, kuten askartelutiloissa, keittiöissä ja joskus toimistoissa. Tämä on hyvä tapa tuoda huoneeseen runsaasti valoa rajallisella määrällä valaisimia.

Upotettu valaistus

Mikäli haluat sähkömiehen asentavan pysyvämmän epäsuoran valaistusratkaisun, on upotettu valaistus oikea valinta. Valaisimet upotetaan seinään tai kattoon, ja ne luovat hyvin lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Tämä on täydellinen vaihtoehto oleskelutiloihin, teattereihin ja olohuoneisiin.

Koristeellinen valaistus

Jos valitset kristallikruunuja ja muita valaisimia, on valittavanasi melkeinpä lukematon määrä tyylejä. Tarjolla on varmasti jotain jokaiseen tyyliin, ja löydät varmasti jotain, joka sopii täydellisesti kotisi jokaiseen huoneeseen.

Tekemällä muutamia muutoksia ja asentamalla oikeat valot voit tehdä koko kotisi tunnelman ja toiminnallisuuden juuri sellaiseksi, kuin itse haluat.

Vastaa